top of page

De logopedisten

Maak kennis met ons team (klik op de namen bij "team" onderaan de pagina). Kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Al onze logopedisten volgen regelmatig cursussen en bijscholing, om de kwaliteit van zorg hoog te houden en volgens de meest recente inzichten te werken. Door ons grote team, zijn we in staat om de zorg laagdrempelig en dicht bij huis aan te bieden. We werken op veel verschillende locaties, in en rondom Oss.  We hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met al onze cliënten.  

Martine van Otterloo
 
martine.van.otterloo@logopedieoss.nl
IMG_9982-web.jpg

Sinds januari 2021 ben ik praktijkeigenaar. Ik ben gespecialiseerd in interculturele communicatie en tweede taalverwerving. Daarnaast ben ik docent Nederlands voor anderstaligen. Ook geef ik de workshop Achterste van je Tong, voor kinderen met spreekangst.

Why We're Great >

IMG_0016-web.jpg

Binnen de praktijk richt ik me sinds een paar jaar op de behandeling van kinderen, adolescenten en volwassenen die stotteren. Ik ben sinds april 2022 officieel stottertherapeut.

Why We're Great >

IMG_0024-web.jpg

Ik ben gespecialiseerd in neurologie (o.a. afasie, slikproblemen, dysarthrie). Ik ben geregistreerd afasietherapeut en daarnaast ook mime-therapeut.

Why We're Great >

Image.jpeg

Ik behandel veel kinderen en heb ervaring opgedaan als logopedist in het speciaal onderwijs.

Leonie van Korven-Kivits
 
leonie.kivits@logopedieoss.nl

Why We're Great >

foto leonie_edited.jpg

Gedurende mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in de praktijk, het speciaal onderwijs en in de kinderrevalidatie. Ik zie op dit moment voornamelijk kinderen met spraak-taalproblemen. 

IMG_0030-web.jpg

 Ik ben gespecialiseerd in eet- en drinkproblematiek bij jonge kinderen (pre-verbale logopedie).

Why We're Great >

IMG_0088-web.jpg

Ik ben stemtherapeut: gespecialiseerd in manuele facilitatie, stemtherapie en ademtherapie. 

Why We're Great >

PHOTO-2020-08-27-17-02-52_edited.jpg

Ik werk vooral met kinderen met diverse logopedische stoornissen en heb ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs. 

Why We're Great >

IMG_9994-web.jpg

Ik ben 35 jaar lang praktijkeigenaar van de Groepspraktijk Logopedie Oss geweest. Ik heb veel ervaring als logopedist en ben met name gespecialiseerd in stotteren bij jonge kinderen. 

Why We're Great >

Anouk_edited.jpg

Ik werk zowel met kinderen als volwassenen. Ik ben gespecialiseerd in OMFT.

Erna Steeg

Ik behandel problemen op het gebied van de spraak, taal en afwijkende mondgewoonten (OMFT). Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens mijn werk in het (voortgezet) speciaal onderwijs, de vroegbehandeling en het audiologisch centrum (AC) van Kentalis

Jamie van den Hombergh
 
Jamie.van.den.hombergh@logopedieoss.nl

Why We're Great >

7bafeb2d-ba6b-4227-bfd7-2244700cc01c.jpg

Door mijn achtergrond als zangeres en zangdocent heb ik me binnen de opleiding logopedie toegespitst op het vakgebied stem. Ik heb een cursus gevolgd in EVT (Estill Voice Training) en Manuele Facilitatie van de Larynx. Op dit moment ben ik me aan het verdiepen in herstel na COVID.

Why We're Great >

diane2.jpg

Ik werk veel met kinderen, vaak met specifieke ontwikkelings-problematiek zoals aan autisme verwante problematiek, hechtings- problematiek en ADHD.

Why We're Great >

IMG_9402_edited.jpg

Ik behandel voornamelijk kinderen met spraak- en taalproblemen. Verder ben ik erg geïnteresseerd in patiënten die kampen met neurologische problematiek.

bottom of page