De logopedisten

Maak kennis met ons team (klik op de foto's of klik op de namen bij "team" onderaan de pagina). Kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Al onze logopedisten volgen regelmatig cursussen en bijscholing, om de kwaliteit van zorg hoog te houden en volgens de meest recente inzichten te werken. Door ons grote team, zijn we in staat om de zorg laagdrempelig en dicht bij huis aan te bieden. We werken op veel verschillende locaties, in en rondom Oss.  We hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met al onze cliënten.  

Why We're Great >

IMG_9987-copy.jpg

Ik ben sinds 2001 praktijkeigenaar van de Groepspraktijk Logopedie Oss en ik ben gespecialiseerd in logopedie bij ASS. 

Why We're Great >

IMG_0016-web.jpg

Ik ben gespecialiseerd in neurologie en ik ben coach bij CoCo.

Why We're Great >

IMG_0088-web.jpg

Ik ben stemtherapeut: gespecialiseerd in manuele facilitatie, stemtherapie en ademtherapie. 

Martine van Otterloo
 
martine.van.otterloo@logopedieoss.nl

Why We're Great >

IMG_9982-web.jpg

Sinds januari 2021 ben ik praktijkeigenaar. Ik ben gespecialiseerd in interculturele communicatie en tweede taalverwerving. Daarnaast ben ik docent Nederlands voor anderstaligen. Ook geef ik de workshop Achterste van je Tong, voor kinderen met spreekangst.

Why We're Great >

IMG_0030-web.jpg

 Ik ben gespecialiseerd in eet- en drinkproblematiek bij jonge kinderen (pre-verbale logopedie).

Why We're Great >

Pleuni.jpg

Ik werk zowel met kinderen als volwassenen. Ik ben gespecialiseerd in OMFT.

Why We're Great >

IMG_9994-web.jpg

Ik ben 35 jaar lang praktijkeigenaar van de Groepspraktijk Logopedie Oss geweest. Ik heb veel ervaring als logopedist en ben met name gespecialiseerd in stotteren bij jonge kinderen. 

Why We're Great >

IMG_0024-web.jpg

Ik ben gespecialiseerd in neurologie (o.a. afasie, slikproblemen, dysarthrie). Ik ben communicatie-logopedist bij CoCo.

Why We're Great >

PHOTO-2020-08-27-17-02-52_edited.jpg

Ik werk vooral met kinderen met diverse logopedische stoornissen en heb ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs. 

Why We're Great >

diane2.jpg

Ik werk veel met kinderen, vaak met specifieke ontwikkelings-problematiek zoals aan autisme verwante problematiek, hechtings- problematiek en ADHD.

Fréderique Spronk-Leenders
 
Frederique.leenders@logopedieoss.nl

Why We're Great >

fre.jpg

Ik ben gespecialiseerd in  kinderen met spraak- en taalproblemen. Daarnaast ben ik pre-verbaal logopedist en OMFT therapeut.

Why We're Great >

isabel_edited.jpg

Ik behandel veel kinderen met spraak-/taalproblematiek en heb ervaring in het werken met personen met niet-aangeboren hersenletsel

Why We're Great >

IMG_0828_edited_edited.jpg

Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in de revalidatie/ouderenzorg en in een praktijk. Momenteel werk ik voornamelijk met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en/of taalachterstand, maar ik heb ook affiniteit met mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Why We're Great >

380929E5-EA6E-4A83-98BD-854E63492E80.jpeg

Ik behandel voornamelijk kinderen met spraak- en taalproblemen. Verder ben ik erg geïnteresseerd in patiënten die kampen met neurologische problematiek.

Why We're Great >

Anouk_edited.jpg

Ik werk zowel met kinderen als volwassenen. Ik ben gespecialiseerd in OMFT.

Why We're Great >

lise.jpg

Ik onderzoek en behandel voornamelijk kinderen met spraak- en taalproblemen. Daarnaast zie ik ook volwassenen met stemproblemen.

Why We're Great >

Erna Steeg

Ik behandel problemen op het gebied van de spraak, taal en afwijkende mondgewoonten (OMFT). Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens mijn werk in het (voortgezet) speciaal onderwijs, de vroegbehandeling en het audiologisch centrum (AC) van Kentalis

Jamie van den Hombergh
 
Jamie.van.den.hombergh@logopedieoss.nl

Why We're Great >

Jamie van den Hombergh.jpg

Door mijn achtergrond als zangeres en zangdocent heb ik me binnen de opleiding logopedie toegespitst op het vakgebied stem. Ik heb een cursus gevolgd in EVT (Estill Voice Training) en Manuele Facilitatie van de Larynx. Op dit moment ben ik me aan het verdiepen in herstel na COVID.

Why We're Great >

foto leonie_edited.jpg

Gedurende mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in de praktijk, het speciaal onderwijs en in de kinderrevalidatie. Ik zie op dit moment voornamelijk kinderen met spraak-taalproblemen. 

Manuela van den Biggelaar
 
manuela.van.den.biggelaar@logopedieoss.nl

Why We're Great >

manuela.jpg

Ik werk met kinderen met taal- en/of spraakstoornissen, maar ik heb ook ervaring in het werken met volwassenen met neurologische problematiek. Ik spreek Nederlands en Pools.

Why We're Great >

Image.jpeg

Ik behandel veel kinderen en heb ervaring opgedaan als logopedist in het speciaal onderwijs.

Why We're Great >

PHOTO-2021-01-28-18-12-52_edited.jpg

Mijn specialisatie gaat uit naar het behandelen en begeleiden van (zeer) jonge kinderen en kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Hiervoor heb ik onder andere de cursus Logopedie en Downsyndroom gedaan. Daarnaast ben ik pre-verbaal logopediste en help ik jonge kinderen die moeite hebben met eten en drinken.

Why We're Great >

naamloos.png

Mijn interesse ligt op het gebied van stemproblemen en spraak-, taal-, en slikproblemen bij (jong)volwassenen. In de afgelopen 20 jaar heb gewerkt in verschillende ziekenhuizen en revalidatiecentra. Hier heb ik veel ervaring en kennis opgedaan die ik in deze praktijk goed kan gebruiken.