top of page
Miranda van de Camp
IMG_0030-web.jpg

Locatie: Berghem en Oss

Werkdagen praktijk: maandagmiddag en vrijdagmiddag (spraak- en taalproblemen bij kinderen)

Werkdagen huisbezoeken: dinsdagmiddag (eet- en drinkprobelemen bij jonge kinderen in de thuissituatie)

Op maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend verzorg ik de administratie voor de praktijk en beheer ik de telefoon voor o.a. het maken van afspraken.

Email: miranda.van.de.camp@logopedieoss.nl

Ik ben als logopedist afgestudeerd in 1989. Sinds 2008 werkzaam bij de Groepspraktijk Oss. Momenteel ben ik te vinden op onze locaties Oss en Berghem. Inmiddels heb ik meerdere scholingen in ons vakgebied gevolgd, waaronder groepsbehandeling bij afasie patiënten, verbale ontwikkelingsdyspraxie, eet-en drinkproblemen bij jonge kinderen, Met Taal Vooraan.

Eet-en drinkproblematiek bij jonge kinderen.

Ik zie o.a. veel kinderen waarbij het spreken niet of nauwelijks op gang komt of kinderen waarbij de verstaanbaarheid onvoldoende is. Kinderen kunnen daardoor gefrustreerd raken of kunnen geremd worden in hun spreken. Heel fijn is het om te werken aan verbetering hiervan. De problemen die kinderen ondervinden bij eten en drinken is mijn specialisatie. Daarvoor kom ik regelmatig bij ouders aan huis. Samen met ouders bekijken wat de hulpvraag is, onderzoek doen, uitleg en adviezen geven. Indien nodig een specialist erbij betrokken (bv kinderfysiotherapeut, dietist). Samen komen tot een goed resultaat waarbij een kind weer veilig, voldoende leert drinken en veilig en gevarieerd leert eten. Een doel waarvoor ik me graag en met veel plezier inzet!

bottom of page