top of page

Over de praktijk

Geschiedenis:

Het is de eerste groepspraktijk logopedie in Oss en omgeving. De praktijk is inmiddels een begrip in Oss geworden. De praktijk is al meer dan 30 jaar geleden opgericht door Tonny Beyers.  In 2001 is Alice Baas mede-praktijkhouder geworden. De praktijk heeft veel kennis in huis en in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan in alle deelgebieden binnen de logopedie. Daarnaast heeft de praktijk een groot netwerk opgebouwd met andere zorgverleners en onderwijsinstanties in Oss en omgeving.

Kwaliteit:

De Groepspraktijk Logopedie Oss is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote, allround praktijk.  Alle logopedisten kunnen de meest voorkomende logopedische problemen behandelen. Onze logopedisten hebben ieder ook hun eigen specialisaties. Zo kunnen wij gepaste logopedische zorg bieden binnen het hele vakgebied. Voor meer informatie, zie "behandelingen".

Onze logopedisten volgen regelmatig cursussen en bijscholing.  Hierdoor blijft de kwaliteit van zorg hoog en de kennis actueel. De logopedisten in de praktijk zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Tot slot doen wij als praktijk elke twee jaar mee aan een vrijwillige kwaliteitstoets.

 

Laagdrempelig:

Door ons grote team, zijn we in staat om de zorg laagdrempelig en dicht bij huis aan te bieden. We werken op veel verschillende locaties, in en rondom Oss.  

Persoonlijk:

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en veel aandacht voor de hulpvraag vanuit de cliënt en zijn/haar omgeving. Maak kennis met ons team!

 

bottom of page